OAK në takim me anëtarin e saj ACA Audit & Consulting Associates

Përfaqësuesit e Odës së Afarizmit të Kosovës patën kënaqësinë që të vizitojnë biznesin anëtar ACA Audit & Consulting Associates, ku u pritën në takim nga partnerët: Ilir Krasniqi dhe Astrit Musa.

ACA Audit & Consulting Associates është kompani e specializuar për ofrimin e shërbimeve të auditimit dhe shërbimeve të konsulencës në Kosovë.

#OAK në bashkëpunim me ACA tash e një kohë organizojnë trajnime falas për bizneset anëtare, varësisht nga nevojat dhe kërkesat e bizneseve.

Më shumë informata rreth #ACA, mund të merrni përmes webfaqes zyrtare, të cilën mund ta gjeni në linkun më poshtë:
http://www.acaauditing.com