Kryetari i Bordit të OAK-së, Skënder Krasniqi në emisionin për ekonomi në Portalin Telegrafi.com​ rreth klimës së të bërit biznes dhe shumë sfida që janë duke e ngulfatur zhvillimin e vendit, me gazetarin Lulzim Ahmeti.