Anëtari i Bordit të OAK-së, Hamdi Malushaj i ftuar në emisionin AKTUAL në RTK

Anëtari i Bordit të OAK-së, Hamdi Malushaj i ftuar në emisionin AKTUAL në RTK për të diskutuar për efektin e taksës së vendosur nga qeveria e Kosovës për mallrat e prodhuara në Serbi dhe Bosnje e Hercegovinë, për tenderin prej 23.5 milionësh të shpallur nga AQP-ja për furnizimin e institucioneve vendore me produkte nga Serbia si dhe për doganën e Kosovës të hapur në Durrës dhe për mundësinë që në mes Kosovës dhe Shqipërisë të ketë një zonë mini-Schengen.

Intervistën mund ta shikoni në linkun më poshtë:

RTK3

RTK3 – 22.01.2019 Emisionin AKTUAL e zhvillojmë në lokalin Pizza Crust në lagjen Bregu i Diellit ku do të bisedojmë për efektin e taksës së vendosur nga qeveria e Kosovës për mallrat e prodhuara në Serbi dhe Bosnje e Hercegovinë, po ashtu do të flasim edhe për tenderin prej 23.5 milionësh të shpallur nga AQP-ja për furnizimin e institucioneve vendore me produkte nga Serbia. Mes tjerash do të bisedojmë edhe për doganën e Kosovës të hapur në Durrës dhe për mundësinë që mes Kosovës dhe Shqipërisë të ketë një zonë mini-Schengen. Të gjitha këto i bisedojmë me anëtarin e bordit të Odës së Afarizmit të Kosovës, Hamdi Malushaj https://www.facebook.com/rtkuneraportoj/?epa=SEARCH_BOX https://www.instagram.com/uneraportoj/ Unë raportoj Në messenger dhe në direct në Instagram, mund të dërgoni lajme në format të fotografisë dhe videos

Posted by RTK on E martë, 22 Janar 2019