Kryetari i Bordit të Odës së Afarizmit të Kosovës, Skënder Krasniqi i ftuar në RTK

Kryetari i Bordit të Odës së Afarizmit të Kosovës, Skënder Krasniqi, në emisionin 55 minuta në RTK duke folur për pagat minimale në Kosovë, dallimi me rajonin, papunësia dhe të tjera.

Më gjerësisht emisionin mund ta shikoni në linkun më poshtë:

A DUHET NGRITUR PAGA MINIMALE

A DUHET NGRITUR PAGA MINIMALEPaga minimale në Kosovë, është më e ulëta në rajon

Posted by RTK on E martë, 5 Shkurt 2019