Office1Kosova anëtare e OAK-së, është themeluar në vitin 2005 për shitje të produkteve të shkollës dhe zyrës me shumicë për tregun e Republikës së Kosovës duke u bërë kështu agjent ekskluziv i disa brendeve të njohura botrore si: Pelikan, Herlitz, A.Hausmann Gmbh, OfficePoint, Spirit, Cassa, Globox etj.

Për më shumë informata rreth kompansë Office1Kosova, vizitojeni profilin në Facebook: https://www.facebook.com/office1kosova/