“AJOS”, pjesë e OAK-së

Rrjetit të bizneseve anëtare të Odës së Afarizimit të Kosovës (OAK), i është bashkuar edhe biznesi AJOS.
Biznesi “Dyer dhe Dritare AJOS” bënë prodhimin e dyerve dhe dritareve nga druri.
AJOS, poashtu prodhon edhe mobilje dhe tavolina druri sipas porosisë. Cilësia, detajet dhe garancia janë të garantuara.
Për më tepër informacione lidhur me punën e biznesit “Dyer dhe Dritare AJOS”, i’u ftojmë t’a vizitoni linkun e mëposhtëm:
https://www.facebook.com/AjosPano/