Zyrtare nga Oda e Afarizmit të Kosovës kanë vizituar biznesin Alb-Architecttë cilat u priten në takim nga bashkëpronari Afrim Demiri.

Ky ishte një takim i natyrës njftuese ku palët diskutuan mundësistë bashkëpunimit mes vete. Zyrtaret e #OAK-së njoftuan Demirin për veprimtarinë e dës, aktivitetet dhe mbështetjen maksimale për bizneset.

Gjatë këtij takimi bashkëpronari Afrim Demiri shprehu gatishmërinë që t’i bashkohet odës.

Alb-Architect ofron shërbime inxhinierike, ndërtim, menaxhim të projekteve dhe mbikëqyrje në Kosovë dhe në rajon. 
Për më shumë: https://www.facebook.com/pg/albarchitect/about/?ref=page_internal