AMC Kosovo anëtare e OAK-së, është kompani për krijimin e eventeve të nivelit të lartë dhe investimit të vazhdueshem në ngritjen e cilësisë, me çmime shumë të volitshme.

Kompania huazon të gjitha paisjet teknike për organizimin e eventeve si koncerteve, sfilatave të modës, emisioneve televizive, panaireve, konferencave, takime vjetore, konventa etj.

Për më shumë informacione rreth AMC vizitojeni profilin në Facebook:
https://www.facebook.com/AmcArtistsMenagmentCompany/

Shpërndaje: