Anëtari i Bordit të OAK Hamdi Malushaj i ftuar në Magazina Informative 55 Minuta në RTK3

Anëtari i Bordit të OAK, Hamdi Malushaj i ftuar në Magazina Informative 55 Minuta në RTK3 për të diskutuar rreth projektit të Termocentralit Kosova e Re, shtimin e prodhimit të energjisë elektrike dhe rëndësinë e këtij projekti.

Për të dëgjuar debatin e plotë klikoni në linkun më poshtë nga minuta e 12-të me gazetaren Jehona Zhitia:

RTK3 – MAGAZINA INFORMATIVE "55 MINUTA" – 02.05.2019

RTK3 – MAGAZINA INFORMATIVE "55 MINUTA" – 02.05.2019

Posted by RTK on E enjte, 2 Maj 2019