Anëtari i Bordit të OAK Hysni Zogaj i ftuar në Radio Prishtina

Anëtari i Bordit të OAK-së Hysni Zogaj, i ftuar në Radio Prishtina duke folur për zhvillimin ekonomik, problemet e bizneseve, çështjet e ngritura nga Oda dhe të tjera.

Në linkun më poshtë mund ta shikoni intervistën e plotë me gazetarin Gëzim Rexhepi:

 

Anëtari i Bordit të #OAK-së Hysni Zogaj, i ftuar në Radio Prishtina duke folur për zhvillimin ekonomik, problemet e…

Posted by Oda e Afarizmit të Kosovës on E premte, 1 Mars 2019