Anëtari i Bordit të OAK-së, Hamdi Malushaj i ftuar në RTK lidhur me emigrimin e popullatës

Anëtari i Bordit të OAK-së, Hamdi Malushaj i ftuar në emisionin Ekonomiks në RTK, flet për trendet e largimit të popullatës nga vendi, shkaqet, shifrat e largimit etj.

Për këto dhe shumë të tjera mund të mësoni në linkun më poshtë me gazetarin Faton SalihSalihu:

RTK3 – EKONOMIKS – 04.04.2019

RTK3 – EKONOMIKS – 04.04.2019

Posted by RTK on E enjte, 4 April 2019