Anëtari i Bordit të OAK-së Hysni Zogaj, i ftuar në programin e mëngjesit #Gjesi” në T7 , lidhur me Pushimin e Lehonisë, të gjeturat e hulumtimeve rreth punësimit të grave në Kosovë dhe shumëçka tjetër për të cilat mund të mësoni përmes intervistës në linkun më poshtë me Adelinën dhe Shpendin:

https://www.facebook.com/Televizioni7/videos/398594257622511/UzpfSTE2MzU1NDY1NDE0NzM4Nzo2MTQzNjM0MzU3MzMxNzE/