Anëtari i Bordit të Odës së Afarizmit të Kosovës, Hamdi Malushaj i ftuar në RTK

Anëtari i Bordit të Odz e Afarizmit të Kosovës, Hamdi Malushaj, në emisionin Ekonomiks në RTK flet për Investimet Strategjike në Kosovë, sa është mjedisi i favorshëm dhe shumë gjëra të tjera të rëndësishme lidhur me të.

Më gjerësisht emisionin mund ta shikoni në linkun më poshtë:

RTK3

RTK3 – EKONOMIKS – 07.02.2019INVESTIMET STRATEGJIKE13 aplikime për investitor strategjik, me mbi 2 miliardë euro investimehttps://www.facebook.com/rtkuneraportoj/?epa=SEARCH_BOX https://www.instagram.com/uneraportoj/ Unë raportoj Në messenger dhe në direct në Instagram, mund të dërgoni lajme në format të fotografisë dhe videos

Posted by RTK on E enjte, 7 Shkurt 2019