Anëtarsimet

LELY Sh.p.k anëtar i ri i OAK-së

Oda e Afarizmit të Kosovës ka me qindra biznese të anëtarësuara deri më tani, ndërsa së fundmi këtyre i’u është ...
Lexo më shumë

Vala Consulting , pjesë e OAK-së

Takimi i mbajtur në mes pronarit të Vala Consulting Shyqiri Byqyqit dhe brodit të OAK, rezultoi pozitiv me ç’rast ky ...
Lexo më shumë

OAK viziton Plus Center Ferizaj dhe Fabrikën e Veglave “Plus”

Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK) gjatë vizitave në terren ka vizituar edhe biznesin anëtar të OAK-së, Plus Center dhe ...
Lexo më shumë

Vizitë biznesit anëtar BESIMI COMMERCE Sh.p.k

Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK), ka vizituar biznesin anëtar BESIMI COMMERCE Sh.p.k në Shtime. Në këtë takim përfaqësuesit e ...
Lexo më shumë

OAK viziton biznesin anëtar Euro Abi sh.p.k

Oda e Afarizmit të Kosovës, ka vizituar biznesin anëtar Euro Abi sh.p.k në Komunën e Shtimës. Përfaqësuesit e OAK-së u ...
Lexo më shumë

OAK viziton biznesin INOVA – Plastic Pipe Industry

Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK) gjatë vizitave në terren ka ndaluar për të vizituar edhe biznesin INOVA - Plastic ...
Lexo më shumë

“Dina & Kima” SH.P.K , anëtar i ri i OAK-së

Në Odën e Afarizmit të Kosovës (OAK), tashmë janë të anëtarësuara qindra biznese. Ndërsa së fundmi këtij grupi të bizneseve ...
Lexo më shumë

Intervali SH.P.K , anëtari i ri i OAK-së

Në Odën e Afarizmit të Kosovës (OAK) tashmë janë të anëtarësuara me qindra biznese ndërsa së fundmi OAK-së i është ...
Lexo më shumë

N.T.P Jeta, anëtare e OAK-së

Grupit të qindra bizneseve anëtare në Odën e Afarizmit të Kosovës së fundmi i është bashkangjitur edhe N.T.P Jeta. Në ...
Lexo më shumë

‘Kulla e Gjinajve’ anëtari i ri OAK-së

Rrjetit të grupit të qindra bizneseve anëtare të OAK-së së fundmi i është bashkangjitur edhe Kulla e Gjinajve. Në këtë ...
Lexo më shumë