Kategorizimi i ri i komunave sipas zonave lidhur me COVID-19

Ministria e Shëndetësisë njofton se nga sonte hyn në fuqi kategorizimi i ri i komunave lidhur me COVID-19, sipas numrit të infektuarve në  100 000 banorë brenda një jave. Ky kategorizim do të rishikohet më 4 dhjetor 2020, varësisht nga numri i rasteve pozitive në 100 000 banorë. Në zonën e kuqe bëjnë pjesë komunat me rrezik […]

Proton Qeramika anëtare e OAK

Proton Qeramika anëtare e OAK-së, një nga firmat më prestigjioze dhe solide e cila merret me distribuimin e produkteve nga qeramika për të plotësuar nevojat e konsumatorëve, propozon përdorimin e tyre për dekorimin e hapësirave duke siguruar nje relacion perfekt të kualitetit, dizajnit dhe çmimit. Proton Qeramika ka arritur që të jetë në mesin e kompanive lidere […]

Kompania ArtaTex anëtare e OAK

Kompania ArtaTex anëtare e OAK, prodhon rroba pune të unifikuara për kompanitë e ndërtimit, mjekësore, hotelet dhe restorantet, rrobat e unifikuara të punës për kompanitë e sigurimit, bluza, këmisha, pantallona dhe produkte të tjera promovuese të tekstileve bazuar në kërkesën e klientëve. Arta TEX është certifikuar nga standardet e QMS. ISO 9001: 2008 Për më shumë informata rreth ArtaTex mund […]

OAK viziton fabrikat prodhuese të EGI GROUP 

Përfaqësuese nga Oda e Afarizmit të Kosovës vizituan fabrikat prodhuese të “EGI GROUP” në Pejë, ku u pritën në takim nga menaxheri Artidon Gashi, dhe kishin rastin që të informohen nga afër në lidhje me ecurinë e punës së këtyre fabrikave, tregun vendor dhe eksportin e produkteve të tyre.  Gjatë këtij takimi, të dy palët […]

BAGERI COMPANY anëtar i OAK

BAGERI COMPANY & KOSOVA ASFALT anëtar i OAK-ë, tashmë edhe me bazën për prodhimin e asfaltit Kosova Asfalt – Lipjan. Me fabrikën për prodhimin e asfaltit, prodhon asfalt cilësor me të gjitha fraksionet e asfaltit. Kryen punën e ndërtimit të ulët me infrastrukturë rrugore bazamente të forta të rrugëve e platove. Tamponimin dhe asfaltimin cilësor të rrugëve, […]

ASK publikon të dhënat e eksportit dhe importit për muajin prill 2019

 Sipas Agjencia e Statistikave të Kosovës të dhënat nga Tregtia e Jashtme të Mallrave në Kosovë tregojnë për një deficit tregtar më të lartë për 5.6% në muajin prill 2019, në raport me periudhën e njëjtë të vitit 2018, gjegjësisht në vlerë prej 258.5 milionë Euro, krahasuar me deficitin prej 244.7 milionë Euro në vitin 2018. Eksporti […]

OAK pret në takim biznesin ERC Trade

  Në zyret e Odës së Afarizmit të Kosovës u mirëprit përfaqësuesitën e biznesit ERC Trade. Zyrtaret e OAK-së njoftuan përfaqësuesit e biznesit për aktivitetet dhe shërbimet që ofron oda dhe të arriturat gjatë kësaj kohe. Në fund të takimit të dy palët u pajtuan të kenë të hapura mundësitë e bashkëpunimit. Për më shumë, ERC Trade […]