Zyrtarët e Odë së Afarizmit të Kosovës u pritën në takim nga bashkëpronarët e biznesit Log In SHPK, me seli në Fushë Kosovë

Qëllimi i takimit ishte njoftimi lidhur me aktivitetet e #OAK-së me qëllim të ofrimit të përkrahjes së bizneseve dhe përfaqësimit të tyre pranë institucioneve qendrore dhe atyre lokale.Palët diskutuan mundësitë dhe hapësirat për bashkëpunim reciprok drejt shtyerjes para të çështjeve të përbashkëta.

Në zyret e Odës së Afarizmit të Kosovës u pritën në takim përfaqësuesit e Smartivo L.L.C Kosovo me të cilët u shqyrtuan mundësitë e bashkëpunimit në shërbimet që të dy palët ofrojnë.

Smartivo ofron zgjidhjet e avancuara për GPS mbikqyrjen dhe menaxhimin e parkut të automjeteve në kohë reale. Duke shfrytëzuar sistemin për GPS mbikëqyrjen dhe menaxhimin e parkut të automjeteve, do të keni të mundur përcjelljen e automjeteve në çdo moment, kilometrat dhe LEXO MË SHUMË