Banja e Pejës ONIX SPA anëtare e OAK-së, me një ambient impresiv me resurset të cilat e bëjnë të vlerësohet si mrekulli natyrore dhe si banja më e veçantë në tërë Ballkanin, me lartësi mbidetare 535-540 m.

Misioni i Banja e Pejës ONIX SPA, është që të ofrojë një ambient sa më relaksues dhe të përshtatshëm për të gjithë duke e bërë shërimin dhe rehabiitimin tuaj një eksperiencë të paharruar.

Nëse ju intereson më shumë rreth Banja e Pejës ONIX SPA, kontaktoni përmes 039 466 666, E-mail info@onixspa.com ose vizitojeni profilin në Facebook: https://www.facebook.com/onixsparesort/