Një delegacion i OAK-ut vizitoj kompaninë Inter Plast SH.P.K. me seli në Gjilan, kompani që po bën emër, jo vetëm në Kosovë, por edhe në Zvicërr. Drejtori i OAK-ut, z. Ismet Mulaj bashkë me stafin pati një bashkëbisedim të shkëlqyer me z. Shaban Xhymshiti, pronar i kësaj kompanie.

z. Mulaj e njoftoj z. Xhymshiti me të arriturat e OAK-ut si dhe për planet që ka për t’a ndihmuar biznesin në Kosovë. Z. Xhymshiti e falënderoj delegacionin e OAK-ut për vizitën dhe i përgëzoj për iniciativën e ndërmarrë për t’ju gjendur afër biznesit.

Të dy bashkëbiseduesit ishin dakort, që në Kosovë  duhen reforma ekonomike me qëllim që biznesi të jetë konkurent me biznesin rajonal.


https://www.facebook.com/InterplastTrocal/