Biznesi Karrota është kompani udhëheqëse në fushën e komunikimit dhe reklamimit në Kosovë, tani i është bashkuar OAK-së për të bashkëpunuar ngushtë mes vete.

Për më shumë vizitoni: http://www.karrota.net/