Në zyret e Odës së Afarizmit u prit në takim pronari i kompanisë BSC All in One z. Naser Grajçevci, me të cilin u diskutuan mundësitë e bashkëpunimit, meqërast u nënshkrua edhe marrëveshja e anëtarësimit në OAK drejtë një rrugëtimi të suksesshëm biznesor.

Kompania “BSC All in One” merret me shërbime si: Trajnime biznesi / Konsulencë / Ndërlidhje me investitorë/ Financim / Kredi & Grante / B2B /Hulumtim dhe Poltika publike.