Pronari i këtij biznesi Bujar Hasani mirëpriti në takim zyrtaret e OAK’së, meqë rast u nënshkrua edhe marrëveshja e bashkëpunimit mes të dy palëve.Gjatë takimit u diskutua për sfidat e operimit të këtij biznesi gjatë kësaj periudhe dhe mundësitë e bashkëpunimit reciprok me qëllim të tejkalimit të tyre.OAK gjithmonë e gatshme që të përfaqësoj interesat e bizneseve anëtare të saj.https://www.facebook.com/fabrikabungushpk/