Dhoma e Tregtisë vizitoi biznesin “Swiss Creative Group”

Në kuadër të vizitave tek bizneset përfaqësues të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë kanë realizuar një takim tek biznesi “Swiss Creative Group” në Prizren. Takimi u realizuar me përfaqësuesin e biznesit Durim Zogaj, ndërsa kryesisht u diskutua lidhur me sfidat me të cilat po përballen bizneset, punën e Dhomës së Tregtisë si dhe mundësin […]

Dhoma e Tregtisë viziton biznesin “KonSoni”

Përfaqësues të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë vizituan biznesin “KonSoni”, me seli në Gjilan. Takimi u realizua me bashkëpronarin e “KonSoni” SH.P.K., Agim Sahiti, dhe kishte për qëllim njohjen reciproke si dhe diskutimin rreth mundësive të bashkëpunimit me dhomën. “KonSoni” është njëra nga kompanitë më të mëdha në tregun kosovar për prodhimin e vezëve […]

“DeniViki” SH.P.K. biznesi më i ri anëtarë i Dhomës së Tregtisë

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë ka kënaqesinë të ju prezantojë me anëtarin më të ri, biznesin “DeniViki” SH.P.K. E themeluar në Shtator të vitit 2020, kompania merret me prodhimin e folieve te aluminit, strech indrustrial, strech transparent, strech për ushqime, letër për pjekje dhe shumë të tjera, të gjitha këto me kualitet dhe cilësi […]

Dhoma e Tregtisë vizitoi biznesin “Albing BE” SH.P.K.

Në vazhdën e vizitave tek bizneset që ushtrojnë veprimtarinë në komunën e Prishtinës, zyrtare të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë kanë vizituar biznesin “Albing BE” SH.P.K.. Gjatë takimi me bashkëpronarin, Xhevdet Muçaj, kryesisht u diskutua lidhur me sfidat me të cilat po përballen bizneset, shërbimet e Dhomës së Tregtisë për bizneset dhe lobimin e […]

Dhoma e Tregtisë vizitoi biznesin “Roleta Punues Diti” SH.P.K.

Në Komunën e Ferizajit, zyrtarë të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë vizituan biznesin “Roleta Punues Diti” SH.P.K., ku u pritën në takim nga Leodrit Jaha, pronar i kompanisë Gjatë këtij takimi u diskutuan sfidat me të cilat po përballen bizneset gjatë ushtrimit të veprimtarisë së tyre si dhe shërbimet që i ofron Dhoma e […]

Dhoma e Tregtisë vizitoi “Wintech” SH.P.K.

Zyrtar të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë vizituan fabrikën “Wintech” SH.P.K., me seli në Parkun e Bizneseve në Drenas, ku në takim u pritën nga përfaqësuesit Albion Asllani, Marigona Asllanaj, Egzon Elshani dhe Lavdim Istogu. Me theks të veçantë gjatë takimit u diskutua për sfidat me të cilat biznesi po ballafaqohet gjatë ushtrimit të […]

Dhoma e Tregtisë vizitoi Aurora Group

Në kuadër të vizitave tek bizneset që ushtrojnë veprimtarinë në komunën e Mirtovicës, zyrtare të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë u pritën në takim nga Fisi Abrashi, përfaqësues i “Aurora Group” SH.P.K. Ky takim ishte i natyrës njoftuese, ku u diskutua për shërbimet e dhomës për bizneset anëtare, lobimin e vazhdueshëm për krijim të […]

Biznesi “Buli Trade” priti në takim përfaqësuesit e Dhomës së Tregtisë

Në kuadër të vizitave tek bizneset në komunën e Gjilanit, përfaqësues të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë u pritën në takim nga Demir dhe Burhan Ajeti, pronar të biznesit “Buli Trade”. Gjatë këtij takimi u diskutua rreth kushteve dhe mënyrës së të bërit biznes në Kosovë, ndikimi i pandemisë dhe ndryshimet e fundit në […]

OAK vizitoi biznesin “Fidani Beton” SH.P.K.

Në vazhdën e vizitave tek bizneset, përfaqësuese të Odës së Afarizmit të Kosovës (OAK) u pritën në takim nga Luaras Muhaxhiri, përfaqësues i fabrikës së betonit “Fidani Beton” SH.P.K., me seli në Deçan. Gjatë këtij takimi përfaqësuesit e odës u informuan më detajisht për fushëveprimtarinë e biznesit, të arriturat e deri tanishme si dhe sfidat […]

OAK kërkon përkrahje nga Komisionin për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti

OAK kërkoi nga Komisioni përshpejtim të aprovimit të shumë ligjeve dhe ndihmë urgjente si rezultat i gjendjes së rëndë në të cilën gjenden bizneset aktualisht Fokus i takimit ishte diskutimi i përbashkët lidhur me barrierat me të cilat bizneset po ballafaqohen gjatë ushtrimit të veprimtarisë së tyre, me qëllim që së bashku të trajtohen dhe […]