Dhoma e Tregtisë vizitoi Verbani Glass SH.P.K

Në kuadër të vizitave tek bizneset, zyrtare të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë u pritën në takim nga përfaqësuesja e kompanisë Verbani Glass SH.P.K., me seli në Ferizaj. Sfidat me mungesën e punëtorëve si dhe nevoja për përkrahje për prodhuesit vendor përmes subvencioneve, ishin disa ndër çështjet kryesore të diskutimit në takim. Verbani Glass […]

Dhoma e Tregtisë viziton Makrotek

Përfaqësuesit e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë gjatë vizitave tek bizneset në Komunën e Ferizajit, u pritën në takim nga Ardian Lusnjani përfaqësues i kompanisë Makrotek LLC. Makrotek është biznes startup me ide inovative, i themeluar nga një grup i të rinjëve inxhinier. Makrotek ofron produkte të përpunimit të metaleve kryesisht me gdhendje me […]

Dhoma e Tregtisë vizitoi fabrikën Driloni

Në Komunën e Mitrovicës, zyrtare të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë vizituan fabrikën konditorike Driloni, ku u pritën në takim nga pronari Fehmi Binaku. Sfidat me punonjësit si dhe nevoja për përkrahje për prodhuesit vendor, ishin disa ndër çështjet kryesore të diskutimit në takim. Driloni bënë prodhimin e llokumave dhe biskotave me kualitet të […]

Dhoma e Tregtisë vizitoi fabrikën “Ecopol” SH.P.K.

Në Zonën Industriale Shirokë të Suhrekës, përfaqësuesit e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë vizituan fabrikën prodhuese të llaqeve, “Ecopol” SH.P.K., ku u takuan me menaxherin Vullnet Kuqi. Gjatë takimit u diskutua për lobimin që dhoma bënë për tejkalim të barrierave me të cilat bizneset ballafaqohen si dhe benefitet e të qenit pjesë e komunitetit […]

Dhoma e Tregtisë vizitoi fabrikën “TONEX”

Në kuadër të vizitave të bizneset, përfaqësuese të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë janë pritur në takim nga Driton Muja, pronar i fabrikës “TONEX“ SH.P.K., në Gjilan Takimi kishte karakter njoftues me biznesin ndërsa u diskutuan sfidat me të cilat po përballen bizneset gjatë ushtrimit të veprimtarisë së tyre si dhe shërbimet që i […]

Dhoma e Tregtisë vizitoi “Swiss Storen” SH.P.K.

Në vazhdën e vizitave tek bizneset që ushtrojnë veprimtarinë në Zonën Industriale në Shirokë të Suharekës, zyrtarë të Dhomës së Tregtisë dhe Industrise Kosovë vizituan fabrikën “Swiss Storen” SH.P.K., ku u takuan me pronarin Rifat Aliaj. Gjatë këtij takimi u diskutua për shërbimet që Dhoma e Tregtisë ofron për bizneset anëtare si dhe për sfidat […]

“Agro Pharma” SH.P.K. pjesë e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë ju prezanton me biznesin anëtar “Agro Pharma” SH.P.K., me pronar Besim Sahiti, me seli në Lapnasellë. “Agro Pharma” SH.P.K. merret me tregtim të agroimputeve, pesticideve, biostimulantëve, plehërave kimik, farave të pemëve dhe permieve të llojeve të ndryshme dhe elementeve tjera të bujqësisë. Kompania me punën dhe angazhimin shumëvjeçar ka […]

Dhoma e Tregtisë vizitoi Medicoplast

Përfaqësues të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë vizituan fabrikën Medicoplast, me seli në Zonën Industriale të Komunës së Suharekës, ku u pritën në takim nga menaxherja Mirjeta Hamitaga. Gjatë këtij takimi ndër të tjera u diskutua për rëndësinë e përkrahjes së prodhuesve vendor nga Institucionet, në mënyrë që të dalin më konkurrues në tregun […]

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë me logo të re

Pas shqipërimit të emrit nga “Oda e Afarizmit të Kosovës” në “Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë”, me kënaqësi ju njoftojmë që tashmë kemi përzgjedhur edhe logon e re, e cila do të na identifikojë nga tani e tutje. Me qëllim të qëndrimit besnik ndaj logos së mëhershme, Dhoma e Tregtisë bëri disa modifikime tek […]

Vedo Design SH.P.K. pjesë e Dhomës së Tregtisë

Rrjetit të bizneseve anëtare në Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë së fundi i’u bashkua edhe biznesi Vedo Design SH.P.K. me pronar Erzen Dibra, me seli në Mitrovicë. Vedo Design SH.P.K. ka filluar të ushtroj veprimtarinë para rreth dy vitesh. Biznesi Vedo Design bën prodhimin e kukullave, tabllove dhe vitrinave për prezantimin e stolive në […]