Oda e Afarizmit të Kosovës me kënaqësi iu prezenton anëtarin më të ri Eko Vent, drejtuar nga Besnik Ademi.

Eco Vent L.L.C është biznes i ri në tregun tonë, që ka mision shndërrimin e burimeve të energjisë nga sistemet jo ekologjike në zgjidhje eko – efikase dhe miqësore, duke ulur ndotjen e ajrit.

Eco Vent L.L.C është Premium Partner i Daikini në Kosovë, duke qenë pjesë e HCE Programit (Home Comfort Expert).

Gjithashtu, së fundi Eco Vent L.L.C është fituese e Çmimit – Highest Customer Satisfaction për vitin 2020 nga Daikin Kings.

Për më shumë informacione rreth kompanisë, klikoni linkun në vazhdim:

https://www.facebook.com/ecovent.kosove/