Bashkëpunime dhe anëtarësime të reja në Odën e Afarizmit të Kosovës tanimë janë të zakonshme.

Këtë herë OAK mirëpriti në takim kompaninë Toni Mermer SHPK me pronar Faton Nuredini.

Oda e njoftoi për aktivietet e shumta të cilat janë organizuar për të përkarhur sektorin minerar dha ofroi mbështetje në kërkesat e tyre duke i ofruar edhe shërbime  të ndryshme.

Kompania Toni Mermer SHPK vendosi të bëhet anëtarë i Odës së Afarizmit të Kosovës.