Zyrtarë nga Oda e Afarizmit të Kosovës kanë vizituar Fabrikën Extra Al Pvc të cilët u pritën në takim nga pronari Besnik Asllani.

Kjo fabrikë e cila gjendet me seli në Fushë-Kosovë merret me prodhimin e dyerve dhe dritareve nga plastika dhe alumini me kualitet të lartë.

Besnik Asllani shprehu gatishmërinë t’i bashkohet bizneseve të tjera në #OAK, një vend ku mund të drejtohen për çdo kërkesë dhe bashkëpunim.
Për më shumë: https://bit.ly/2L0r2GL