Oda e Afarizmit të Kosovës

 

Odës së Afarizmit të Kosovës vazhdojnë të i bashkohën bizneset, ku këtë më së miri e tregojnë edhe dy takimet e ndara me përfaqesues nga Furra Vlera dhe Tradita.

Gjatë këtyre takimeve temë kryesore ishte sfida e të bërit biznes tek sektori i bukëpjekësve, ku Oda e Afarizmit të Kosovës ka identifikuar disa probleme të cilat ndikojnë negativisht në zhvillimin e këtij sektori. Këto biznese duke i besuar qëllimit të OAK-së dhe angazhimeve të bëra nga Oda për këtë këtë sektor kanë vendosur që të anëtarësohen në Odë që së bashku të kontribuojmë në të mirë të bizneseve.

Në këto takime OAK u përfaqësua nga: koordinatorja Donika Gashi dhe zyrtaret Mirjeta Shala dhe Bleta Zhigolli

.