Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK), i’u prezenton biznesin më të ri që i’u bashkua rrjetit të anëtarëve “G-Project” me pronar Genc Besimi.

Ndërmarrja Projektuese Ndërtimore “G-Project” gjendet me seli në Prizren dhe është kompani e cila merret me projektim, ndërtim, gurëthyes dhe betoniera.

Gjithashtu  kompania “G-Project” ka arritur që me shumë sukses të përfundojnë shumë projekte madhore të kontraktuara.

Më shumë, informacione rreth kompanisë mund të gjeni përmes linkut në vazhdim:

https://bit.ly/3DDU3AZ