Oda e Afarizmit të Kosovës

EUROMETAL SH.P.K. merret me: konstruksione metalike, llamarinë të plastifikuar dhe të zinkuar si dhe të gjitha elementet nga llamarina (ulluqe/elementet përcjellëse, profile knaufi, kanalet e ventilimit) dhe posedon vijat e prodhimit më të përsosura në treg.

z. Njazi Musliu, pronar i kompanisë, ngriti shqetësim rreth çështjes së infrastrukturës e cila paraqet kosto shumë të lartë për bizneset. Po ashtu, ai tha se si biznes barrierën kryesore e kanë mungesën e fuqisë punëtore të kualifikuar.

http://eurometal-ks.com/
https://www.facebook.com/eurometal.ferizaj/