Përfaqësues nga Oda e Afarizmit të Kosovës morën pjesë në hapjen solemne të Panairit të Librit në Prizren.

Panairi është organizuar nga Qendra Tregtare Abi Çarshia në bashkëpunim me Librarinë Altera dhe Oda e Afarizmit të Kosovës.

Panairi do të jetë i hapur deri me datën 5 Maj në Qendrën Tregtare Abi Çarshia.

Të gjithë dashamirët e librit kanë mundësinë e zgjedhjes së madhe të shumë titujve letrar të zhanreve të ndryshme dhe ofertave speciale gjatë panairit.