Kishim kënaqësinë që të bashkëbisedonim me anëtarin tonë, z. Armend Gashi, pronar i disa kompanive.

Kryetari i Bordit të OAK-ut, z. Skënder Krasniqi e falënderoj z. Gashi për bashkëpunimin dhe i premtoj ndihmë në realizimin e objektivave. Ndërsa z. Diamant Elshani, sekretar i bordit e bëri me dije z. Gashi për të arriturat e Odës si dhe për aktivitetet që po i zhvillon.


https://www.facebook.com/Ideal-Center-347024258736824/