Odës së Afarizmit të Kosovës (OAK), së fundmi i është bashkuar edhe biznesi ‘’ILKO SH.P.K’’, me seli në Vushtrri.

Kompania ‘’ILKO’’ SH.P.K., me pronarë Gani Kostanica, fal punës dhe profesionalizmit ka arritu që me sukses të operoj në tregun vendor me materiale ndërtimore.

‘’ILKO SH.P.K’’ bën shitjen e materialit ndërtimor, shitjen e peletit dhe shërbime të transportit me kran.

Për më shumë informata rreth kompanisë klikoni linkun në vazhdim:

ILKOsh.p.k