Biznesmenët nga këto tre vende me apel drejt Qeverisë që ta përshpejtoj ndërtimin e autostradës Shkup-Bllacë, pasi afati për ndërtim deri në vitin 2023 për ta është i papranueshëm.

Në aspektin infrastrukturor Kosova ka investim më të madh, ka pengesa të cilat besoj që do të eleminohen shumë shpejt”, deklaroi Kryetari i OAK-së Skender Krasniqi, para mediave në Shkup, me rastin e Konferencës Rajonale B2B.

Më gjerësisht vizitoni linkun më poshtë të televizionit Alsat:
https://www.alsat-m.tv/tregtia-mes-rmv-ks-dhe-al-afaristet…/

Shpërndaje: