Odës së Afarizmit të Kosovë i është bashkuar edhe një tjetër biznes, tani nga Komuna e Gjilanit, Integj – Fabrika e Tepihëve dhe Tjerrit

OAK mirëpret në radhët e saj anëtarë të shumtë që bashkërisht të jenë shtysë e zhvillimit ekonomik në vend.

Shpërndaje: