Pjesë e qindra bizneseve anëtare të cilat janë pjesë e Odës së Afarizimit të Kosovës (OAK), tashmë është edhe “Mobileria Berati”.

Përfaqësuesit e OAK, u pritën në takim nga z.Berat Kokollari pronar i kompanisë me ç’rast diskutuan rreth problemeve me të cilat po ballafaqohen bizneset në Kosovë.

Në fund të takimit palët arritën marrëveshje të bashkëpunimit.

Për më tepër, “Mobileria Berati” ka një përvojë shumë vjeçare në këtë fushë, ku kanë arritur që me profesionalizëm dhe përpikmëri të përpunojnë të gjitha llojet e drurit dhe të punojnë si: enterier, dekorime të ndryshme, mobilim të shtëpive, kuzhina, dhoma fjetje, paradhoma, si dhe punë tjera sipas kërkesës së klineteve.

Më shumë informacione rreth mobilerisë, mund të gjeni përmes linkut në vazhdim:

https://www.facebook.com/MOBILERIABERATI