Pronari i kompanisë “Centrex” qëndroj për vizitë në OAK, ku u prit nga zyrtarja për komunikim me biznese, znj. Rrezarta Rama, e cila e njoftoj z. Yll Boshnjaku me të arriturat dhe planet që kemi për t’a përfaqësuar interesin e biznesit.

Ndërsa, z. Boshnjaku, i përgëzoj për punën që janë duke e bërë në të mirë të biznesit në Kosovë, dhe me këtë z. Boshnjaku u bë pjesë e OAK-ut.

CENTREX është kompani shërbyese në sektorin e Teknologjisë së Informimit dhe Komunikimit, që ofron këto shërbime.
http://centrex-ks.com/
https://www.facebook.com/Centrex-1439599796351080/