Oda e Afarizmit të Kosovës

Kompania MADEKOS Medical – Pajisje Mjekesore anëtare e OAK-së, është e specializuar në shpërndarjen e pajisjeve mjekësore dhe produkteve të ndryshme farmaceutike, produkteve OTC bimor dhe pajisjeve laboratorike.

MADEKOS Medical – Pajisje Mjekesore është themeluar në vitin 2009, dhe është një nga kompanitë më të besueshme në treg, që kryen dërgesa shumë të shpejta duke ofruar produkte dhe shërbime me cilësi të lartë.

Për më shumë rreth MADEKOS Medical – Pajisje Mjekesore vizitoni linkun më poshtë: