Qendresa Ibrahimi Koordinatore në OAK, ishte e ftuar në programin e mëngjesit në Radio Kosova.

Ibrahimi foli për forumin ekonomik “Regional B2B Event”, për aktivitetin e ri të sapofilluar “Kafja e Mëngjesit” si dhe projektet e ardhshme të #OAK, me moderatoren Nora Meqa.