Kryetari i Bordit të  OAK-së, Skender Krasniqi, flet për bizneset dhe ambientin biznesor në Kosovë, në emisionin ‘Standardi ynë’ të RTV21.

Ndër të tjera Krasniqi përmendi problemet ligjore, problemet me TVSH-në e lëndës së parë, pengesat që vijnë gjatë blerjes së produktit të cilat ministria dhe dogana nuk i njoftojnë bizneset, reformat fiskale dhe të tjera.

Në linkun më poshtë mund të dëgjoni intervistën e plotë deri në minutën 7:07