Kryetari i bordit të OAK-së Skënder Krasniqi në një lidhje direkte në lajmet në RTK foli për dëmet e pandemisë në ekonominë e Kosovës, sektorin privat dhe ekzekutimin e pakos emergjente për bizneset.Nga minuta e 25.00-te. https://www.facebook.com/rtklivecom/videos/759180577949909/