Kryetari i OAK, Skender Krasniqi në një intervistë ekskluzive për televizionin shqiptar në Angli dhe më gjerë ALB UK TV, foli për klimën e të bërit biznes në Kosovë, përkrahjen e bizneseve, avokimi për evitimin e pengesave dhe zhvillimin e tyre.

Krasniqi foli edhe për rrjetin e bashkëpunimit që ka krijuar #OAK me odat e rajonit dhe institucionet e ndryshme vendore dhe ndërkombëtare, si dhe për shumë zhvillime të tjera që ka pasur Oda e Afarizmit të Kosovës që nga themelimi i saj e deri më sot.

Intervistën e plotë mund ta shikoni në videon më poshtë me moderatorin Sabri Agimi: https://bit.ly/2yJQTLS