Kryetari i OAK për VOA: Partitë Politike flasin për zhvillimin ekonomik vetëm në kohë fushatash

Kryetari i OAK, Skënder Krasniqi në një prononcim për VOA – Zëri i Amerikës, flet rreth ndikimit të zgjedhjeve të shpeshta në ekonominë e Kosovës.

Krasniqi thotë se Partitë Politike në Kosovë, nuk kanë sektorë të zhvillimit efektiv brenda partive të tyre dhe strategji reale praktike por kanë vetëm filozofike.

Ai theksoi se Partitë Politike flasin për zhvillimin ekonomik vetëm në #kohëfushatash.

Më gjerësisht ndiqeni kronikën më poshtë nga minua 11:15 të përgatitur nga gazetarja Edlira Bllaca:

Ndikimi i zgjedhjeve të shpeshta në ekonominë e Kosovës

Në Kosovë më 6 tetor pritet të mbahen zgjedhjet parlamentare, të katërtat me radhë që nga shpallja e pavarësisë. Që atëherë asnjë qeveri nuk ka arritur të përmbushë mandatin e plotë katër vjeçar, dhe kjo situatë sipas ekpertëve ndikon negativisht në zhvillimin ekonomik të Kosovës.Originally published at – https://www.zeriamerikes.com/a/5074941.html

Posted by VOA – Zëri i Amerikës on E Diele, 8 Shtator 2019