Rrjetit të grupit të qindra bizneseve anëtare të OAK-së së fundmi i është bashkangjitur edhe
Kulla e Gjinajve.
Në këtë takim përfaqësuesit e OAK-së u pritën nga pronari i biznesit Metush Zymberi.
Resorti – Kulla e Gjinajve gjendet në Artan (ish- Novobërdë), saktësisht në fshatin Makresh i Epërm. Kjo kullë posedon një asortimant të veçantë dhe jashtzakonisht të bukur e të paparë deri më tani. Ajo çka e bënë të veçantë këtë kullë është enterieri i brendshëm ku gjithçka është e punuar nga druri e ku janë të vendosura edhe produkte me me lashtësi shumë vjeçare.
Për më tepër infomacione klikoni në linkun e poshtëm:
http://www.kullaegjinajve.com/…
https://www.facebook.com/Kulla-e-Gjinajve-109039237684370