Pjesë e qindra bizneseve të cilat tashmë janë pjesë e Odës së Afarizimit të Kosovës, së fundmi i është bashkuar edhe Kuvilab. Biznes, ky që operon në vend nga viti 1984.

Kuvilab, është biznes i cili ofron të gjitha prodhimet vendore dhe të freskëta. Qëllimi kryesor i kësaj kompanie është prodhimi i ushqimit të shëndetshëm dhe cilësor, gjithmonë me shije, për tryezën e konsumatorëve, duke përdorur praktikat dhe teknologjinë më të mirë.

Për më tepër, ndiqni linkun e mëposhtëm: