Lajme

Dhoma e Tregtisë vizitoi biznesin “Swiss Creative Group”

Në kuadër të vizitave tek bizneset përfaqësues të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë kanë realizuar një takim tek biznesi ...
Lexo më shumë
/ Lajmet

Dhoma e Tregtisë viziton biznesin “KonSoni”

Përfaqësues të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë vizituan biznesin “KonSoni”, me seli në Gjilan. Takimi u realizua me bashkëpronarin ...
Lexo më shumë
/ Lajmet

“DeniViki” SH.P.K. biznesi më i ri anëtarë i Dhomës së Tregtisë

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë ka kënaqesinë të ju prezantojë me anëtarin më të ri, biznesin “DeniViki” SH.P.K. E ...
Lexo më shumë
/ Anëtaret e OAK, Lajmet

Dhoma e Tregtisë vizitoi biznesin “Albing BE” SH.P.K.

Në vazhdën e vizitave tek bizneset që ushtrojnë veprimtarinë në komunën e Prishtinës, zyrtare të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë ...
Lexo më shumë
/ Lajmet

Dhoma e Tregtisë vizitoi biznesin “Roleta Punues Diti” SH.P.K.

Në Komunën e Ferizajit, zyrtarë të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë vizituan biznesin “Roleta Punues Diti” SH.P.K., ku u ...
Lexo më shumë
/ Lajmet

Dhoma e Tregtisë vizitoi “Wintech” SH.P.K.

Zyrtar të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë vizituan fabrikën “Wintech” SH.P.K., me seli në Parkun e Bizneseve në Drenas, ...
Lexo më shumë
/ Lajmet