“Ma.Con SHPK” anëtari më i ri i Odës së Afarizmit të Kosovës

Kompania MA.CON SHPK i është bashkuar Odës së Afarizmit të Kosovës, për të rrugëtuar dhe luftuar bashkë çdo barrierë që i pengon bizneset në zhvillimin e tyre.Ma.Con SHPK është kompani ndërtuese që operon në tregun kosovar tashmë 20 vite, duke ofruar shërbime projektuese dhe ndërtimore.Për më shumë rreth biznesit vizitioni webfaqen: https://maconshpk.com/