Mabetex Group, anëtare e OAK-së, e themeluar në vitin 1990, më pas është zgjeruar duke krijuar edhe kompani të tjera në vende të ndryshmë të botës.

Selia është e vendosur në Lugano të Zvicrës dhe është e specializuar në ndërtimin dhe rinovimin e ndërtesave të mëdha. Grupi Mabetex ka pasur shumë projekte në Rusi dhe në republikat e tjera ish-sovjetike.

Kompania Mabetex Group ka zyret në gjithë botën.

Për të mësuar më shumë rreth kompanisë Mabetex Group vizitoni profilin në Facebook:

https://www.facebook.com/MabetexGroup/