Komunikatat për Media

OAK takohet me bizneset e sektorit të naftës

Diskutimi lidhur me propozimet për ndryshim plotësimin e Projektligjit për Tregti me Produkte të Naftës dhe Karburante të Ripërëtrishme ishte ...
Lexo më shumë

OAK: Vendosni masa dhe JO kufizime

OAK shpreh shqetësimin e saj që të gjithë këta mijëra punëtorë që kanë mbetur pa punë dhe biznese që iu ...
Lexo më shumë
/ Komunikatat per Media

OAK priti në takim përfaqësuesin nga Programi i USAID-it për Drejtësi Komerciale

Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK) në kuadër të takimeve me përfaqësues nga organizatat ndërkombëtare priti në takim Atdhe Lila, ...
Lexo më shumë

Bizneset kanë nevojë për përkrahje më të madhe për ruajtjen e vendeve të punës

Zbatimi i politikave të cilat nxisin rritjen dhe stabilitetin ekonomik, krijimi i ofertave që mundësojnë zhvillimin e biznesit vendor dhe ...
Lexo më shumë

OAK kërkon nga Ministria e Financave kompensim të dëmit që i’u është shkaktuar bizneseve

Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK) përmes një shkrese zyrtare i është drejtuar Ministrisë së Financave, Punës dhe Transfereve ku ...
Lexo më shumë
/ Komunikatat per Media, Lajmet

“Kafja e Mëngjesit” me bizneset në Prizren

Aktivitetin “Kafja e Mëngjesit”, Oda e Afarizmit të Kosovës këtë radhë e organizoi me bizneset e Regjionit të Prizrenit, me ...
Lexo më shumë