MEKA HALAL FOOD me seli në Dragash, është kompani anëtare e OAK-së e cila është e njohur në mbarë botën me produkte shumë cilësore nga mishi i pulës dhe i gjedhit.

Në vitin 1992, kompania MEKA fillon aktivitetet e saja prodhuese duke nxjerrë në treg suxhuk, kurse më vonë fillon prodhimin e produkteve të tjera siç janë: sallamë, proshutë, salsiçe, pashtetë, rriskë të gjedhit, si dhe gjella të gatshme të konzervuara.

Produktet e MEKA HALAL FOOD janë të kualitetit botëror dhe fitues të shumë çmimeve vendore e ndërkombëtare.

Për tu informuar më shumë rreth kompanisë MEKA HALAL FOOD mund të vizitoni profilin e saj në Facebook

https://www.facebook.com/MekaHalalFood/?ref=profile_intro_card ose përmes e-mailit: meka@meka-mish.com