Oda e Afarizmit të Kosovës ka vizituar biznesin Mobileria AHU e cila gjendet në Zaplluxhë të Dragashit.

Përfaqësuesit e #OAK-së janë pritur nga pronari Afrim Selimi me ç’rast janë diskutuar mundësitë e bashkëpunimit, kërkesat për përmirësimin e kushteve të bizneseve dhe avancimi i tyre.

Ky biznes pavarësisht kushteve jo edhe aq të mira të punës, vazhdon të punoj fortë dhe të nxjerrë produkte me kualitet.

Për më shumë rreth biznesit Mobileria AHU vizitoni linkun më poshtë: https://www.facebook.com/Mobileria-AHU-231790773603757/